www.marinen.no

FKKIS

 

Dag15: Det går nedover!

27.08.2008 21:28 (lokal tid)


Dagens distanse 32, 4 km
8 minusgrader, sol, skyfritt og vindstille.

Tenk deg at du står oppå et stort, rundt spisebord dekket med farmors hvite hekleduk. På veggene er det en lyseblå tapet med noen slags diffuse hvite skyer som går i ett med taket. Du er et ganske lite menneske og blir bitte liten oppa det store bordet. For å komme deg ned av bordet begynner du å gå -problemet er bare at uansett hvor langt du går så ser det ikke ut som om du kommer noen vei, bordet virker uendelig. Derfor begynner du å telle skritt, for å ha noe å måle med. Det er akkurat det vi gjør -teller kilometre. Vi ser ikke at vi kommer noen vei, horisonten virker bare større og større, men vi vet at vi har forflyttet oss.

Vi har nå vært på tur i 15 dager og blir vel unektelig i noen dager til. Vi trives med teltlivet, trives med skidagene og trives ikke minst med nedstigningen som er begynt å merkes. Det er bare noen titalls eller oppimot hundre meter fordelt på en hel dag, men det merkes godt!

Forresten så har vi funnet løsningen på whiskyproblemet vårt; tre skjeer kakaopulver og varmt vann blandet med en god slump whisky fungerer til tross for såre lepper preget av mye vær og vind.

Camilla og Bjørg

Posisjon: 66.37679, -44.98136 - 2344 moh (Vis kart)
Dagens distanse: 32.2km - Totalt siden start: 310.9km


Kart

Kartet er sentrert der vi er akkurat nå! Trykk på symbolene for mer informasjon
Trykk her for stort kart

Kommentarer

Kommentar fra Helene
Postet 28.08.2008 , 05:52

Heisann!! Nye oppdateringer.. Vel, vel.. Det er jo riktignok noen dager siden OL ble avsluttet… Slik ble medaljene fordelt til Norge.. Men bronsemedaljen til hestefolkene kan bli frattatt, da hesten Camiro, el noe sånt, viste positiv dopingprøve på både A- og B- testene.. Uff, Uff.. Alle er veldig triste!!

GULL: Athletics Men’s Javelin Throw THORKILDSEN Andreas
SØLV: Women’s 20km Walk PLATZER Kjersti Tysse
SØLV: Canoe/Kayak - Flatwater Kayak Single (K1) 1000m Men LARSEN Eirik Veraas
SØLV: Shooting Men’s Skeet BROVOLD Tore
BRONSE: Equestrian Jumping Team (Hestefolkene)
BRONSE: Swimming Women’s 200m Breaststroke NORDENSTAM Sara
SØLV: Men’s 100m Breaststroke OEN Alexander Dale
GULL: Handball Women
SØLV: Taekwondo Women +67kg SOLHEIM Nina
GULL: Rowing Men’s Single Sculls TUFTE Olaf

Men alt i alt! Dette sommer- OL gikk veldig bra for Norge! 3 gull, 5 sølv og 2 bronse kan man ikke kimse av! Desverre var Sverige fryktelig uheldige.. Mange skikkelig kjiipe resultater, og uheldige episoder.

Jeg har siden sist begynt på ett nytt kurs, våpenteknisk! Må si at jeg synes det er en del vanskligere enn sikkerhetskurset, men for hver dag faller bitene mer og mer på plass og det er herlig! Ellers drar jeg til Rena i morgen, for å delta i Birken! Det kan bli fryktelig spennende.. mtp at min siste (og kanskje eneste reelle) treningsøkt på sykkel var Bergen- Voss. Men gleder meg masse og skal ta det som en fin tur sammen med min søster. Snakk om kvalitetstid på sitt beste!!:-)

Har vært flink til å svømme i lunsjen, og det digger jeg med å være på Haakonsvern!! Foten min blir stadig bedre, men er fremdeles ikke glad i grusveier… Hvor flink jeg har vært til å gjøre de rette tingene finner jeg vel ut i løpet av lørdagen tenker jeg;-)

Jeg er forøvrig veldig spent på å høre hvordan det gikk med deg Camilla, vedrørende natten med ski på bena… Hmmm :-)

Det er skikkelig gøy å se de fine bildene dere har lagt ut, og jommen tror jeg ikke at det ligger en antydning til forfatterspirer i dere begge to!! Jepp, jeg såg det for meg.. tuslende over det store bordet, med den fine hvite duken på..

Men nå må jeg pakke ferdig, og lese til prøven! God tur videre!! Og i denne settingen, så ja, da er det vel for en gang fint at det går nedover!! :-)

Stoor Klem!!

Skriv en kommentar