www.marinen.no

FKKIS

 

“Pikk-pakking”

22.06.2008 03:41 (lokal tid)

15.-17. juni. Etter iherdig jobbing dag og natt i to dager har vi nå fått sendt av gårde 2 pulker fullastet av utstyr og mat. Det føles bra! Det har gått èn måned nå siden vi så hverandre sist. Mye jobbing og kursing på hver vår kant er årsaken til det. Koordinering har gått over mail og mobil i perioden.

Bjørg tok oppgaven med å pakke dagsrasjoner bestående av dry-tech fra Forsvaret supplert med diverse sjokolade, nøtter, rosiner og kjeks. Vi satser på 5 middager "utenom det vanlige" hvor gryterett kombinert med tørket kjøtt, sopp, løk og gulrøtter står på menyen. Ellers har vi baket  tre typer energikaker som fungerer som mellommåltider.

Utstyret er nå sendt med Schenker til Aalborg hvor det sendes videre med Royal Arctic Line den 09.07. Utstyret er fremme i Tasiilaq den 12.07. Der blir det liggende til vi ankommer den 11.08.

Neste gang vi sees nå er i Reykjavik på vei til Østgrønland. En skikkelig sommerferie skal vi begge ha og vi har på ingen måte planer om å ligge på latsiden. Bjørg skal på klatreferie med den faste gjengen og Camilla skal konkurrere i marinefemkamp VM og padle kajakk 3 uker på Sydgrønland i forkant (Tasermiutfjorden og omegn)

Videre følger noen bilder fra de siste forberedelser

 
Matrasjonene merkes

 
Modding av telt på soverommet

 
Tørking av grønnsaker

 
Sying av små pakkposer

 

 

 

 


Kart

Kartet er sentrert der vi er akkurat nå! Trykk på symbolene for mer informasjon
Trykk her for stort kart

Kommentarer

Kommentar fra Sigbjørn
Postet 26.06.2008 , 05:26

Hei!

Dette ser meget bra ut. Gleder meg til å følge dere på veien over isen. God tur.

Skriv en kommentar