www.marinen.no

FKKIS

 

Dag12: Værfast

24.08.2008 19:33 (lokal tid)

 

[Image]
12 dager med lue på hodet gjør sitt

I natt fikk vi igjen for å hå bardunert teltet godt og bygget en solid lemur. Det har vært kraftig vind. Det var ganske spennende å ligge i teltet når vinden rev som værst utpå natten. . .

Da vi stod opp i morges hadde det roet seg endel, men vi målte fortsatt oppimot 13 m/s, tilsvarende stiv/sterk kuling, og bestemte oss for å ligge i ro. Det tar mye tid å forflytte seg I retning mot vinden når det blåser såpass og sikten er så å si lik null. Vi har hatt mye motvind i det siste, men håper at det vil bedre seg de nærmeste dagene.

Uansett har vi absolutt fått tida til å gå. Vi har tatt igjen endel søvn, fått tørket klær og reparert utstyr, lest bok og laget sjokolademousse (!). Rett og slett nytt teltlivets gleder. Det vi derimot ikke har fått tid til er å gre håret. . . I morgen satser vi på at vinden har lagt seg og at vi suser videre mot vestkysten.

Camilla og Bjørg
Posisjon: 66.25995, -42.91591 - 2384 moh (Vis kart)
Distanse siste dag: 0km - Totalt siden start: 217.4km


Kart

Kartet er sentrert der vi er akkurat nå! Trykk på symbolene for mer informasjon
Trykk her for stort kart

Kommentarer

Kommentar fra Tante Kirsti
Postet 25.08.2008 , 06:23

Hej Camilla.
Det er godt klaret. I er halvvejs og smiler fortsat på bilderne. Det dårlige vejr har vi i Danmark, så der mp være godt vejr i vente for jer.
Hilsen tante Kirsti

Kommentar fra Sandkassevenner
Postet 25.08.2008 , 03:02

Hei du

Dere er kjempetøffe, håper alt går bra med dere. Misunner dere denne turen. Her er det lite snø…..

Skriv en kommentar