www.marinen.no

FKKIS

 

Förste möte pa Island

11.08.2008 08:23 (lokal tid)

Etter vel en maaned ferie er vi tilbake i turmodus. Camilla etter en fantastisk padletur paa sydvestgrönland og Björg etter klatretur og ferie i Alpene. Helga har vi brukt til planlegging og pakking (Björg kom med vel 35 kg i overvekt fra Norge med resterende utstyr…). I tillegg fikk vi med oss Gay Pride i Reykjavik -mye show!

Tilfeldigvis mötte vi paa noen seilere fra Seilmagasinet som Camilla hadde mött tidligere paa Grönland. Vi dro sammen til Blue Lagoon og nöt siste rest av varme bad og en god dusj. Naa baerer turen videre til Grönland og klargjöring for avreise.

Takk for trivelig dag paa Island! Hilser til Joacim, Elise, Lars Kristian, Andreas, Kare, Tor Michael (takk for at du tok med bagen vaar hjem!), Karoline og Thomas. Sjekk ut www.prosjektrx2.no

Hilser til Helene som hadde bursdag i gaar!


Kart

Kartet er sentrert der vi er akkurat nå! Trykk på symbolene for mer informasjon
Trykk her for stort kart

Kommentarer

Kommentar fra Helene
Postet 14.08.2008 , 02:33

Hei og hopp!! Kjempegøy å lese!! Og så bursdagshelsing frå Island då! :-) Ble veldig glad!! Håper dere får mange muligheter til å skrive om de spennende (og alle de andre) opplevelsene fra turen! Så vidt jeg forstår får dere tilsendt mail veldig ofte, så skal prøve å være flink til å “helse på”! Men no må ej lese!! Prøve i morgen! Og som jeg har sagt før: Ta vare på kvarandre!! Stor klem:-)

Skriv en kommentar