www.marinen.no

FKKIS

 

Dag6: Underveis

18.08.2008 15:29 (lokal tid)

Dagens økt er enda ikke ferdig, men vi bryter av med en liten oppdatering. Vi har satt kursen mot DYE2, en nedlagt radarstasjon 281 km herfra. Det blir nok en liten stund til vi kommer dit. . . Forholdene er bra. 11 grader og vindstille. Overskyet, men pent.

Hælene begynner å bli noe ømme, men ellers er formen upåklagelig.

Camilla hilser til gamle kollegær ved Senter for Fysisk Fostring.
Camilla & Bjørg

Dag6: Distanse: 29.2km. Total distanse siden start: 104km


Kart

Kartet er sentrert der vi er akkurat nå! Trykk på symbolene for mer informasjon
Trykk her for stort kart

Kommentarer

Kommentar fra tonje camilla
Postet 18.08.2008 , 05:47

hei begge to! nå har jeg hatt høytlesning fra de to siste innleggene deres til min kjære mor. “masse må du hils” (det var til bjørg fra min mor). håper hælene kommer seg til i morgen, så får dere nyte alle inntrykkene. greetings fra carl berner!

Kommentar fra Runhild og mamma`n til Bjørg
Postet 18.08.2008 , 06:01

Hei jenter

Ty til tågjenging :) Bruk de delene av beina som fungerer! Fra spøk til side, vi heier og håper undersåttene holder og lar vær å plage dere for mye. Hilsen fra to som har startet på hverdag og høst her hjemme.

Runhild og mamma

Kommentar fra Helene
Postet 19.08.2008 , 05:38

Hei!! Veldig gøy med melding fra telefon!! Artig å høre stemmen din Bjørg:-) Må medgi at du hørtes litt trøtt ut.. Men et passer jo fint.. siden det nærmet seg leggetid! Er spent på å høre den uoffisielle versjonen av pulkene som skle utover en bresprekk!! Jeg er sikker på at den er mye mer spennende enn hva dere gir uttrykk for! :-) tenker jo litt på dere, og lurer på en ting: Får dere Ol- oppdateringer? Uansett.. Olaf Tufte, gull. Hestefolkene, bronse. Sara Nordenstam svømming, bronse, Skyting, sølv.. Og en sølv til .. den husker jeg ikke. Ellers slo håndballjentene svenskene i dag. og har nå spilt og vunnet fem kamper… Sammenlagt ligger vi på 31 plass. Sender gjerne flere oppdateringer.. eller andre ting dåkke måtte ønske dåkke! Stoor klem f Helene

Kommentar fra Helene
Postet 19.08.2008 , 05:49

Oops.. Det var flaut.. Selvfølgelig er det Dale Oen som skal ha æren for den andre sølvmedaljen! Hurra, hurra!!

Skriv en kommentar